Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje

 Cijene

Sve cijene su izražene u HR kunama. PDV je uključen u cijenu.

Plaćanje

Plaćanje možete izvršiti na tri načina:

1.općom uplatnicom ili e-bankarstvom na žiro račun

IBAN:6223600001101337060 Zagrebačka banka

ili

IBAN-HR3124840081106312533 Raiffeisen bank

Podatci za uplatnicu :

LJEKARNA VANJA LISJAK mag.pharm.

KARLOVAČKA 24, PULA

2.Pouzećem (po primitku pošiljke u gotovini)

3. Paypal

Dostava

AKO JE NARUDŽBA PREKO 200,00 KN TROŠAK DOSTAVE SNOSI LJEKARNA. Kupac plaća 1,85 % ukupne cijene,samo ako je plaćanje pouzećem.

Mjesto isporuke proizvoda mora biti u Republici Hrvatskoj.

Sve narudžbe ćemo poslati u roku od 3 dana. Ako nismo u mogućnosti isporučiti pošiljku u navedenom roku, poradi neraspoloživosti artikla na tržištu, biti ćete o tome na vrijeme obavješteni. Tada se narudžba može i prekinuti, ako Vi to želite. Prije svake isporuke mi detaljno provjerimo proizvod, ako imate reklamaciju na isporučenu robu molimo da nas o tome obavjestite u roku 24 sata od primitka pošiljke. Reklamaciju ćemo uvažiti u slučaju krivo poslane ili oštećene pošiljke.

Ako artikl podliježe servisnim uvjetima kupac,prema uvijetima kupnje, je dužan čuvati jamstveni list i račun.

Za iznos narudžbe ispod 200,00 kn dostavu snosi naručitelj.

cijena dostave:  25,00 kn-ako je plaćenje bankovnom transakcijom ili paypal

                                 25,00 kn +1,85% od cijene koštanja artikla-ako je plaćanje pouzećem

Za narudžbu preko 200,00kn dostava je besplatna,osim u slučaju otkupnine gdje kupac plaća 1,85 % od ukupne cijene prilikom dostave.

Općenito

Ljekarna Lisjak vlasnik je web stranice i shopa, opći uvjeti kupnje vrijede za sve registrirane korisnike. Uporaba web stranice bez pismenog odobrenja vlasnika u druge svrhe nije dozvoljena.

Informacije o proizvodima i pripadajuće fotografije preuzete su iz uputa proizvođača i uvoznika. Zadržavamo pravo pogreške u opisima pojedinog proizvoda.

Ako dvojite o uporabi pojedinog proizvoda slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 052-542-865 ili na mail adresu vanja.lisjak@pu.t-com.hr, također pitanje možete uputiti i na facebook ljekarne.

Reklamacije

U roku od 14 kalendarskih dana od dana dostave proizvoda, kupac ima pravo prema Zakonu o zaštiti potrošača, članak 72., stavak 1, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen na daljinu. O svom naumu raskidanja ugovora kupac nas treba obavijestiti pismeno i na našu adresu, o svom trošku prema članku 77, stavku 3 Zakona o zaštiti potrošača vratiti nam proizvod koji je u originalnoj ambalaži i bez oštećenja. U roku 14 dana od primitka proizvoda, Ljekarna Lisjak će Kupcu vratiti novac uplaćen za proizvod na račun Kupca.

Podnošenje prigovora

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/2014) kupac može poslati sve prigovore putem pošte ili elektroničke pošte, te u prostoru Ljekarne Lisjak, Karlovačka 24, Pula. Ukoliko se prigovor podnosi u prostoru ljekarne, Prodavatelj je dužan odmah pisanim putem ovjeriti njegov primitak.

Odgovor na prigovor Kupca Prodavatelj će u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od primitka prigovora. U suprotnom se Kupac može obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.