Pranarom eterična ulja

Obzirom na višestruke načine primjene i sistemski učinak, vrlo je važno da eterična ulja koja zdravstveni stručnjak preporučuje budu isključivo farmaceutske kakvoće i nezaobilazno kemotipizirana!
Prava aromatologija je iznimno zahtjevno komplementarno područje, koje se sve više integrira s konvencionalnim metodama u liječenju. Kada je riječ o ozbiljnim tegobama, eterična ulja moraju biti isključivo u rukama zdravstvenog stručnjaka, a u skladu s njihovom praksom i eterična ulja moraju biti najviše farmaceutske kakvoće, uz certifikat koji to i potvrđuje! Jednako tako, Pranarom vodi računa o tome da svaki pacijent dobije prikladni savjet uz primjenu eteričnog ulja, posebno kada je riječ o rizičnim skupinama kao što su trudnice i dojilje, mala djeca ili osobe s alergijskim reakcijama i astmom.

Još od 1975. godine dr. Pierre Franchomme, utemeljitelj Pranaroma, ukazuje na važnost kemotipizacije eteričnih ulja i najvišu farmaceutsku kakvoću, kako bi se postigla maksimalna sigurnost i djelotvornost u medicinskoj namjeni i pomoći pri liječenju. Pranarom i danas, pod vodstvom dr. Dominiquea Baudouxa, farmaceuta i fitoaromaterapeuta, nastavlja razvoj kliničke aromaterapije na strogim, znanstvenim temeljima i ekspertizom zdravstvenih stručnjaka, što je oduvijek bila prepoznatljivost Pranaroma! Suvišno je i reći kako su sva eterična ulja iz Pranaroma 100% prirodna i čista.